Evenimentul Zilei > International > Viață de CERȘETOR! Care orașul în care oamenii străzii CÂȘTIGĂ mai mult de 28.000 de DOLARI pe lună
Viață de CERȘETOR! Care orașul în care oamenii străzii CÂȘTIGĂ mai mult de 28.000 de DOLARI pe lună

Viață de CERȘETOR! Care orașul în care oamenii străzii CÂȘTIGĂ mai mult de 28.000 de DOLARI pe lună

Nu degeaba inima Orientului, Dubai ocupă unul dintre primele locuri în topul celor mai bogate orașe ale lumii. Hotelurile extrem de scumpe și stilul de viață luxos nu sunt însă singurele care îi asigură poziția în clasament.

Cerșetorii de pe străzile Dubaiului sunt dovada clară că nu numai o poziție socială sus-pusă asigură traiul luxos în orașul din mijlocul deșertului. Autoritățile din Dubai a reușit să prindă nu mai puțin de 59 de cerșetori în urma acțiunilor polției, descoperind detalii cel puțin surprinzătoare. În urma cercetărilor, aceștia au aflat că un cerșetor câștigă în medie 28.000 de dolari într-o lună, informează Business Magazin, citat de Descoperă.

„Unii dintre cerşetori aveau paşapoarte cu vize de turist sau pentru afaceri. Am descoperit că majoritatea cerşetorilor au intrat legal în ţară cu o viză de 3 luni şi au încercat să strângă cât mai mulţi bani posibil. Unul dintre ei a făcut 28.000 de dolari într-o lună”, spun autoritățile din Dubai.