Evenimentul Zilei > Actualitate > Viaţa actriţei Demi Moore după Ashton Kutcher | VIDEO
Viaţa actriţei Demi Moore după Ashton Kutcher | VIDEO

Viaţa actriţei Demi Moore după Ashton Kutcher | VIDEO

La nici două luni după despărţirea de soţul infidel, Demi Moore povesteşte prin ce schimbări trece.

Actriţa şi-a făcut curaj şi a vorbit, într-un interviu pentru "Harper’s Bazaar", despre cum se simte după cel de-al treilea divorţ. Demi Moore a explicat schimbările sale de greutate şi felul în care o afectează vârsta de 49 de ani.
Se teme că nu merită dragostea
Moore nu a comentat despărţirea în sine şi nici motivul acesteia, dar şi-a mărturisit starea psihică. "Ce mă sperie este gândul că la sfârşitul vieţii voi realiza că nu pot fi iubită, că nu merit să fiu iubită. Că ceva esenţial e în neregulă la mine". Actriţa îşi continuă viaţa şi preferă să trăiască clipa. Nu vrea să reflecteze asupra trecutului, nici asupra viitorului. "Să nu îţi pese mai mult de spusele celorlalţi decât de gândurile tale. Aceasta e libertatea", a conchis Moore.
După separarea de soţul infidel, Demi Moore a apărut în public îngrijorător de slabă. Actriţa a încercat să explice relaţia cu corpul său, pe care o descrie ca fiind una "de iubire şi ură". "Când sunt în dezacord cu corpul meu, se întâmplă pentru că de obicei simt că mă trădează, chiar dacă asta a avut loc în trecut, când mă luptam cu greutatea şi nu puteam mânca ce voiam sau când el nu putea să facă ceea ce doream eu", a spus vedeta.
Demi se declară acum împăcată cu corpul său, "şi asta include nu doar greutatea mea, dar şi toate schimbările care vin odată cu vârsta, mai ales să văd că sunt extrem de slabă. Atât de slabă încât mi-aş fi imaginat că mi-ar spune cineva «Eşti prea slabă, nu arăţi bine»".
A schimbat Demi Moore macazul?
Brandi Glanville, vedeta show-ului American "Real Housewives of Beverly Hills", şi Demi Moore au avut o aventură în martie 2009. Sau, cel puţin aşa au susţinut cei de la "The National Enquirer". Glanville a declarat pentru "E! News" că ştirea este "1000% neadevărată".
Mai târziu, vedeta a postat pe Twitter: "Circulă o poveste neadevărată despre o legătură amoroasă între mine şi Demi Moore. Deşi am cunoscut-o în treacăt şi este o femeie frumoasă, zvonul este 100% neadevărat". Aventura dintre cele două pare să nu fi avut loc, însă la acea vreme atât Demi, cât şi Brandi erau căsătorite.
La puţin timp după despărţirea dintre Moore şi Kutcher au apărut zvonuri despre o eventuală "relaţie deschisă" a celor doi. "Lui Demi îi plăceau femeile, iar Ashton aducea o altă femeie pentru aventuri, dar erau amândoi de acord", a declarat o sursă pentru Radaronline.com.
Kutcher nu a comentat declaraţiile şi a preferat să îşi exprime pe Twitter sentimentele legate de fosta sa soţie: "Voi preţui întotdeauna timpul pe care l-am petrecut cu Demi. Căsătoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume şi, din păcate, uneori eşuează. Vă urez iubire şi lumină. AK".
Ashton Kutcher şi Demi Moore s-au cunoscut în 2003 la o cină între mai mulţi prieteni, potrivit "E! Online". Deşi este o diferenţă de 16 ani între ei, cei doi au început relaţia şi au apărut împreună la premiera filmului ei, "Îngerii lui Charlie: În goana mare" şi la un meci de baschet, în anul următor.
În septembrie 2005 cuplul şi-a oficializat relaţia cu o nuntă la care a participat şi fostul soţ al actriţei. În octombrie 2011 o aventură a lui Kutcher a ieşit la iveală, iar o lună mai târziu, Demi a anunţat destrămarea cuplului.
"Ce mă sperie este gândul că la sfârşitul vieţii voi realiza că nu pot fi iubită, că nu merit să fiu iubită.“
DEMI MOORE, actriţă

<iframe width="638" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/1NOUPN3F_R0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>