Evenimentul Zilei > Actualitate > Cozmin Gușă îl sfătuiește pe Irinel Columbeanu să-și ia pantofi cu toc
Cozmin Gușă îl sfătuiește pe Irinel Columbeanu să-și ia pantofi cu toc

Cozmin Gușă îl sfătuiește pe Irinel Columbeanu să-și ia pantofi cu toc

REACŢII ÎN URMA ANUNŢULUI PRIVIND CANDIDATURA LUI COLUMBEANU LA PRIMĂRIA BUCUREŞTIULUI. Fostul candidat independent la Primăria Capitalei, Cozmin Gușă îl sfătuiește pe Irinel Columbeanu să-și ia pantofi cu toc și să caute o doamnă divorțată simpatică să o ia de nevastă. La rândul lor, primarii Marian Vanghelie și Neculai Onţanu spun că orice cetăţean are dreptul să candideze, dar nu i-au dat multe șanse de izbândă.

Update 5: Sfaturile lui Cozmin Guşă pentru candidatul Irinel Columbeanu, potrivit Realitatea tv:

1. Să-şi ia pantofi cu toc, pe modelul Nicolas Sarkozy, pentru că românilor le plac bărbaţii impunători.

2. Să ia lecţii de plâns de la unul din actorii noştri cei mai buni care câştigă puţin.

3. Să se gândească la o doamnă divorţată simpatică, pe care să o ceară în căsătorie.

4. Să-şi evalueaze averea şi să fie pregătit să cheltuiască minim 25% din ea în campania electorală.

5. Discutând cu prietenii lui să dovedească că Sorin Oprescu e un chirurg prost şi că varianta vin cu bisturiul la primărie nu o reţetă de succes.

6. Să o convingă pe Monica să nu detalieze aspectele vieţii lor intime, pentru că românilor le plac victoriile, nu loserii.

Update 4: Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie califică posibila candidatură a lui Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei drept una normală, fiind de dorit cât mai mulţi candidaţi.
"Aceasta este democraţia. Eu nu am nicio problemă, să fie sănătos. Fiecare are opţiunea lui şi să lăsăm oamenii să aleagă. Cred că este bine să fie cât mai multe candidaturi şi să fie şi candidaţi inventivi, cu soluţii, astfel încât bucureştenii să aibă de unde să aleagă şi într-adevăr să câştige cineva care să aibă reprezentativitate pentru Capitală", a spus vicepreşedintele PSD, citat de mediafax.ro.
"N-am nimic de comentat în legătură cu candidatura lui Irinel Columbeanu. Nicuşor Dan e în continuare singurul candidat declarat pe gustul meu", a declarat și deputatul PDL, Teodor Paleologu, înscris și el în cursa internă din partid pentru Primăria Generală. "Important, din punctul meu de vedere, e ce va face PDL", a spus Paleologu.
UPDATE 3.  "Va fi o chestie inedită, insolită. Este loc pentru toată lumea. Având  în vedere popularitatea dânsului nu este exclus să facă o figură bună  la alegeri" , a reacționat edilului sectorului 2, uneperistul Neculai Onțanu. Cât despre șansele lui Columbeanu de a câștiga efectiv Primăria Capitalei, Onțanu  și-a exprimat toate rezervele: "niciuna".
UPDATE 2. "Orice cetățean  are dreptul să candideze și să fie ales. Educația și cei șapte ani de acasă îmi interzic să fac alte comentarii", a spus deputatul PDL, Silviu Prigoană. Întrebat ce şanse are Irinel Columbeanu în cursa pentru primar general al Capitalei, Silviu Prigoană a spus: " Nu e treaba mea, nu sunt sociolog, nu-mi dau seama".
UPDATE 1: Romaniţa Iovan, fostă iubită a miliardarului, spune că "orice cetăţean este liber să candideze la primărie". Designerul vestimentar susţine abordarea lui Irinel în privinţa maidanezilor.

"Eu însămi am un câine şi îl plimb în zonă şi, deocamdată, nu am avut niciun conflict cu maidanezii. Probabil că cei care sunt în situaţia în care să fi avut vreodată un conflict au o părere, iar cei care intr-adevar ţin animale în casă şi le îngrijesc pot avea altă părere. Până la urmă, un animal, că este câine sau pisica de rasă sau dacă e maidanez, tot animal rămâne", a declarat Romaniţa pentru EVZ.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi-a anunţat candidatura la Primăria Bucureştiului, postând un filmuleţ pe Youtube.