Mai mult nu se dezlipeşte de el nici când acesta merge la cumpărături sau ieşe în oraş cu prietenii. Şi chiar dacă este neobişnuit ca o veveriţă să fie un fidel animal de companie, pentru Piotr şi apropiaţii săi faptul că veveriţa îl însoţeşte pretutindeni a ajuns să reprezinte un lucru firesc.

Un jurnalist din Minsk a tot auzit poveşti spuse oamenii care au mers cu taxiul în care îşi făcea veacul veveriţa, aşa că l-a căutat pe tânăr pentru a-i afla povestea.

După ce a demisionat de la jobul precedent, Piotr s-a angajat ca şofer de taxi şi pentru că veveriţa lui îl însoţea peste tot, a fost firesc să stea cu el şi atunci când s-a angajat ca şofer de taxi. De obicei se ascunde în buzunar în timp ce el conduce.

"Am lucrat în Spetsnaz înainte. Şi soldaţii mi-au adus o veveriţă mică şi foarte slabă. Era inconştientă. Era bolnavă. I-am curăţat gura şi ochi de viermi timp de mai multe zile, dar şi-a revenit încet, încet. O hrăneam la fiecare patru ore, cu hrană pentru bebeluşi", a povestit Piotr.

"Mai târziu, a început singură să mănânce de lingura mea şi să bea lapte. Aşa că luam masa împreună. Am ţinut-o mereu la piept", a adpugat el.

Veveriţa nu doarme în cuşcă, ci cu stăpânul său. La capitolul preferinţe, micuţul animal preferă nucile, pâinea, fructele şi seminţele.