Evenimentul Zilei > Social > Veste-bombă. S-a aflat cauza morţii lui Nelu Ploieșteanu
Veste-bombă. S-a aflat cauza morţii lui Nelu Ploieșteanu

Veste-bombă. S-a aflat cauza morţii lui Nelu Ploieșteanu

S-a aflat cauza morţii lui Nelu Ploieștean. Potrivit lui Florin Condurățeanu, artistul nu mai avea şanse, poate doar printr-o minune. Atât de grav erau afectaţi plămânii.

S-a aflat cauza morţii lui Nelu Ploieșteanu. Florin Condurățeanu a declarat la un post de televiziune că artistul „Avea plămânii făcuți praf, resursele lui ajunseseră la 0”.

Florin Condurățeanu a dezvăluit lucruri neştiute până acum despre îndrăgitul artist, dar şi despre cauza morții lui Nelu Ploieșteanu.

Jurnalistul a declarat că a stat de vorbă cu medicii de la Spitalul Floreasca. Acolo unde a fost internat celebrul lăutar după ce s-a infectat cu COVID-19Plămânii acestuia erau grav afectați, astfel că doar o minune l-ar mai fi putut salva, din cauză că resursele sale ajunseseră la 0, a declarat Florin Condurățeanu.

Veste-bombă. S-a aflat cauza morţii lui Nelu Ploieșteanu

Vestea că Nelu Ploieșteanu a murit a marcat multă lume din zona artiştilor dar şi din rândul oamenilor care-i ascultau muzica lăutărească de excepţie.  Florin Condurățeanu a povestit că a luat legătura cu medicii care au încercat să-i salveze viața marelui artist și susține că acesta erau ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor.

Jurnalistul a declarat că doar trei mari artiști aveau o interpretare formidabilă melodiei  „Sunt vagabondul vieții mele”.

„Vă pup pe suflet și să-l pupăm pe suflet și pe uriașul lăutar ce s-a ridicat la Cer. Ce boemă, formdibală, fermecătoare și deșteaptă avea România la cârciuma din mahala. Fredonau cântecul ăsta -Sunt vagabondul vieții mele – trei uriași: Ștefan Iordache, Gigi Dinică și Nelu Ploieșteanu. Cu medicii am vorbit tot timpul și la Antena Stars au fost cele mai veridice știri, din păcate, triste, despre situația lui. Nelu Ploieșteanu era printr-o luptă teribilă ținut în viață doar din aparate”, a declarat Florin Condurățeanu la Antena Stars.

Artistul suferea de o fibroză pulmonară care i-a afectat organismul

Plămânii lui Nelu Ploieșteanu erau profund afectați de fibroza pulmonară, înainte de a se infecta cu noul coronavirus. Deşi era internat la ATI Toxicologie, din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea, mai spunea jurnalistul.