Verginia Vedinaş, candidatul PRM pentru Primăria Capitalei

Verginia Vedinaş, candidatul PRM pentru Primăria Capitalei

Vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcaş, ne-a declarat că senatorul Verginia Vedinaş va fi candidatul acestei formaţiuni politice pentru Primăria Capitalei.

El a precizat că decizia a fost luată în urma consultărilor din Biroul Permanent al partidului.

"Bucureştiul are nevoie de respectarea unei legalităţi în administraţie, iar Verginia Vedinaş este specialistă în drept public, în special în domeniul dreptului administraţie şi poate să pună ordine în acest haos deliberat care a fost creatîn capitală", a precizat Bolcaş.

Lucian Bolcaş a subliniat că toţi candidaţii propuşi de PRM pentru alegerile locale provin din rândul organizaţiilor acestui partid.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Toţi candidaţii noştri sunt membri ai partidului, care s-au format şi au crescut politic împreună cu noi. Nu am racolat pe nimeni de la alte partide aşa cum fac celelalte formaţiuni politice", a menţionat deputatul PRM.

La conferinţa săptămânală de vineri, vor fi lansaţi şi candidaţii la primăriile de sector, şi anume: Anca Petrescu (sectorul 1), Cristian Buzea (sectorul 2), Dănuţ Saulea (sectorul 3),  Florina Jipa (sectorul 4), Mihai Coandă (sectorul 5), Ioan Bâldea (sectorul 6).

"Dacă vă uitaţi la profesiile fiecăruia şi la preocupările fiecăruia veţi vedea că ele se mulează pe specificul fiecărui sector. Doamna arhitect, Anca Petrescu, are de pus în ordine urbanistica sectorului 1. În sectorul 2 este o problemă de management şi echilibru pe care domnul deputat Cristian Buzea poate să o satisfacă. În sectorul 3 este o problemă de ordine publică, a siguranţei cetăţeanului, de care se va ocupa Sualea. În sectorul 4 sunt probleme de ordin juridic, de modalitatea în care s-au prăduit valorile imobiliare, iar Florina Jipa este specialist în drept. Mihai Coandă se va ocupa de gospodăria şi managementul sectorului 5, unde a fost şi viceprimar pentru o perioadă. Ioan Bâldea se va confrunta în sectorul 6 cu specificitatea muncitoarească", i-a prezentat Bolcaş pe candidaţi.

(11:30)