Verdictul în cazul morţii lui Dan Mureşan. VEZI CAUZA DECESULUI!

Verdictul în cazul morţii lui Dan Mureşan. VEZI CAUZA DECESULUI!

Autorităţile din Kenya au emis ieri certificatul de deces în cazul fiului fostului ministru al Agriculturii. Potrivit actelor oficiale, Dan Mureşan a murit în urma unui infarct miocardic.

Informaţia confirmă îngrijorările apropiaţilor săi, care au declarat presei că Dan Mureşan lucra foarte mult, uneori chiar şi 20 de ore pe zi.

Dan Mureşan, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă, în Nairobi, Kenya. Tânărul a fost găsit întins pe canapea, cu laptopul în braţe, şi televizorul deschis. Fiul lui Ioan Avram Mureşan se afla acolo pentru a coordona campanii electorale pentru clienţii unei firme britanice. A condus 35 de campanii electorale naţionale şi a participat la alte peste 100 în lume. În cei doi ani cât a lucrat la SCL (Strategic Communication Laboratoires) nu a pierdut nicio campanie electorală. Acest succes a propulsat echipa lui de la SCL în staff- ul lui Mitt Romney, candidatul republican la preşedinţia SUA. Citiţi şi:

  • Dan Mureşan a murit întins pe canapea, cu laptopul în braţe
  • Blestemul familiei fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan. Fiul, decedat misterios în Kenya, soţia grav bolnavă
  • Fiul fostului ministru Avram Mureşan a murit în Kenya

Ne puteți urmări și pe Google News