Vela a postat pe Facebook un mesaj în care spune că îi este dor de locurile natale.

Fiind bănățean, Marcel Vela amintește de Munții Banatului, de Piramida Vârfului Gugu și de peisajele de vis de la Armeniș. Alături ce mesajul său, Vela a atașat o fotografie de suflet.

„Neamul este mama mea, tatăl meu, fratele meu, sora mea, vecinul meu, satul meu, comuna mea și județul meu și tot cel ce vorbește aceeași limbă, are aceeași credință și aceleași idealuri”, a scris Vela, citând-ul pe  Părintele Iustin Pârvu.

,,În aceste zile vorbim, mai mult ca oricând, despre națiune, dragostea de țară și despre dorul pentru locurile frumoase, obiceiurile vechi și pentru tot ceea ce eram înainte de această pandemie.

Și mie îmi este dor de acasă, de meleagurile de care mă leagă cei mai frumoși ani, amintiri și trăiri. Oricât vom munci și oricât ne vom atașa de noi locuri, acasă găsim mereu alinare, liniște, armonie și iubire”, a mai scris Vela pe Facebook

,,Am găsit întâmplător această fotografie în telefon și m-am gândit la acasă, la Munții Banatului, la Piramida Vârfului Gugu, muntele sacru al dacilor, la țara noastră și la cât de binecuvântat este pământul românesc.

Oriunde mi-aș plimba bagajele prin lume, atunci când îmi este greu, închid ochii și văd peisajele mele de suflet din Armeniș.

Așa cum v-am mai spus, pentru mine, patriotismul nu este doar un cuvânt, ci este o stare”, a adăugat Marcel Vela.