Cântăreaţa, care a fost găsită moartă sâmbătă seara în camera ei de hotel, a fost omagiată cu mesaje pe Twitter de vedete ca Mariah Carey, Jessica Simpson şi Ricky Martin, scrie Huffington Post.
"Nu va fi uitată niciodată drept una dintre cele mai mari voci care au existat pe acest Pământ", a scris Mariah Carey. Jessica Simpson a recunoscut că artista era idolul ei şi regretă dispariţia acesteia. "Mi-am descoperit vocea ascultând-o pe Whitney Houston. Astăzi mi-am pierdut idolul", a declarat ea.
"Trimit dragostea mea şi cele mai profunde condoleanţe familiei şi prietenilor", a scris Ricky Martin. "Zboară Whitney, zboară", a încheiat el mesajul. Şi Lenny Kravitz a ţinut să îşi exprime regretul: "Odihneşte-te în pace. Nu va mai exista nimeni ca tine. Lenny".
Ryan Seacrest, prezentatorul emisiunii "American Idol" şi moderator de radio, a trimis un mesaj chiar de la repetiţile pentru ceremonia din această seară de la Premiile Grammy. "La repetiţile pentru Grammy am auzit că Whitney Houston a murit la 48 de ani. Toată lumea aici este şocată", povesteşte el. Simon Cowell, producătorul unor emisiuni de succes a folosit şi el reţeaua de socializare pentru a-şi exprima regretul: "Îmi pare atât de rău să aud de Whitney. Am pierdut una dintre cele mai mari cântăreţe din toate timpurile", spune el.
Cântăreaţa Rihanna, şi ea o mare admiratoare a artistei, a transmis un mesaj scurt: "Fără vorbe! Doar lacrimi". Şi fata lui Michael Jackson, Paris, a lăsat un mesaj pentru artista care a murit ieri seară. "Whitney Houston, întotdeauna am idolatrizat-o şi am admirat talentul său remarcabil", spune adolescenta. 
Citiţi mai mult:

  • Diva pop Whitney Houston a murit într-o cameră de hotel din Beverly Hills. Cauza decesului, necunoscută | VIDEO
  • Whitney Houston: o carieră excepţională oprită de droguri