Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedetele au dat startul la anotimpul videoclipurilor
Vedetele au dat startul la anotimpul videoclipurilor

Vedetele au dat startul la anotimpul videoclipurilor

Artiştii se întrec în a produce clipuri care mai de care mai senzuale.

În ultimele săptămâni, vedetele au început să se întreacă în lansări de melodii şi videoclipuri, care mai de care mai atent pregatite pentru vară.
Astfel, Corina Bud a lansat videoclipul pie sei "A Ta", reuşind, în doar câteva zile să depăşească doua milioane de vizualizări pe youtube şi extrem de multe aprecieri pentru senzualitatea regăsită în imaginea clipului.
"E reţeta de agăţat pentru ei. E militantism senzual", spune Corina, explicând succesul videoclipului şi al piesei.
Tot în registrul sexy", când vine vorba de videoclipuri, încadrează şi piesa lui Liviu Hodor feat. Mona – Je t`aime – în care cei doi cântăreţi nu se sfiesc să se expună într-o serie de imagini fierbinţi.

De asemenea, zilele trecute Sylvie şi-a lansat cea mai nouă melodie a sa, "Supermodelo", o piesă care, conform artistei, "transmite senzualitate, căldură, erotism", marcând totodată o schimbare radicală de look şi atitudine în ceea ce o priveşte pe cântăreaţă.
Andreea Bănică a dat şi ea lovitura şi a lansat, recent, noua ei piesă, "Could u", o melodie de vară, foarte săltăreaţă şi care va beneficia, la rândul ei, de un clip extrem de senzual.
De asemenea, Anda Adam a filmat zilele trecute un videoclip extrem de incitant pentru melodia "Say Goodbay" şi în care artista apare aproape goală. După ce ne-a înnebunit cu ritmurile piesei Dalinda, Alex Mica revine cu un nou single, Breathe, o melodie care promite şi ea să devină un hit.
<iframe width="633" height="356" src="http://www.youtube.com/embed/6j0GHWw6lNQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: