Vedeta "Gossip Girl", Penn Badgley, în rolul lui Jeff Buckley

Vedeta "Gossip Girl", Penn Badgley, în rolul lui Jeff Buckley

Penn Badgley va juca într-un film despre relaţia lui Jeff Buckley cu tatăl său, la fel de cunoscutul cântăreţ de folk, Tim Buckley, conform Reuters.

Filmul se va numi "Greetings from Tim Buckley", iar filmările pentru el vor începe în luna august în New York. Este pentru prima dată când se realizează un film despre oricare din cei doi faimoşi artişti. Chiar dacă a lansat numai un album, cântăreţul Jeff Buckley care a murit înecat la numai 30 de ani, a devenit celebru pentru cover-ul piesei lui Leonard Cohen, "Hallelujah".

"Să interpretezi rolul unei persoane cu calităţi unice ca artist este ceva foarte special şi sacru. Voi da tot ceea ce pot în acest proiect", a declarat vedeta din serialului pentru adolescenţi Gossip Girl.

Filmul va fi regizat de Dan Algrant, iar celelalte roluri importante, al lui Tim Buckley şi al prietenei lui Jeff Buckley, nu au fost atribuite încă nimănui. Un alt proiect despre viaţa lui Jeff Buckley a fost anunţat acum câteva săptămâni, un film biografic care se bucură de ajutorul mamei cântăreţului.

Ne puteți urmări și pe Google News