Evenimentul Zilei > Actualitate > VASILICĂ FĂRĂ FRICĂ. A vrut să tracă graniţa cu un camion furat de 1,7 miliarde
VASILICĂ FĂRĂ FRICĂ. A vrut să tracă graniţa cu un camion furat de 1,7 miliarde

VASILICĂ FĂRĂ FRICĂ. A vrut să tracă graniţa cu un camion furat de 1,7 miliarde

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat în P.T.F. Albiţa un cap - tractor marca Daf declarat furat în Germenia, pe care şoferul, Vasilică T., de 48 de ani, intenţiona să-l scoată din ţară. Valoarea TIR-ului condus de este de 1,7 miliarde lei vechi.

La începutul acestei săptămâni, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Vasilică T., în vârstă de 48 de ani, conducând ansamblul de vehicule format din cap-tractor marca Daf şi semiremorcă marca Guillenun.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că respectivul cap-tractor, în valoare de 170.000 lei, figurează în bazele de date ca fiind declarat furat din Germania.
Prins cu mâţa-n sac, Vasilică a declarat senin că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul figureză ca fiind declarat furat. Poliţiştii de frontieră vasluieni îl cercetează, acum, pentru furt.
Autovehiculul a fost indisponibilizat şi introdus în parcul auto de la sediul S.T.P.F. Vaslui, în vederea recuperării acestuia de către proprietar.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: