"Asta, a vrea să distrug partidul este ca şi cum aş vrea să distrug biserica din sat. Nu. Nu, nici nu mi-a trecut vreodată prin gând, nici nu îmi trece", a spus Blaga, citat de mediafax.ro.

Acesta a comentat declaraţiile lui Seremi potrivit cărora organizaţia PDL Bihor nu îl mai reprezintă, spunând că este "interesant" că deputatul a adoptat această poziţie abia de câteva zile, de când nu a mai fost preşedinte.

"Pe de altă parte, totuşi observ că în trei zile a dat două coumunicate (referindu-se la declaraţiile în presă ale lui Ştefan Seremi – n.r.), dar pe parcursul unui an nu a avut aproape nicio conferinţă de presă în care să apere poziţia partidului nostru. A fost un an foarte greu pentru partid, anul în care am avut inclusiv o convenţie, anul în care am avut de apărat măsurile foarte dure pe care Guvernul nostru a trebuit să le ia şi care, din fericire, iată, şi-a arătat roadele (…). Ţara este stabilă din punct de vedere economic şi m-aş fi aşteptat ca şi dânsul, ca şi alte organizaţii să aibă conferinţe de presă mai dese în care să încerce să explice ceea ce s-a întâmplat. În rest, îi doresc un Paşte Fericit şi domniei sale şi familiei domniei sale şi fiecare pe drumul lui", a spus Blaga.

Blaga a afirmat că deocamdată Seremi nu i-a comunicat nici lui şi nici conducerii organizaţiei renunţarea şi la calitatea de membru al partidului. 
Seremi a renunțat în cursul săptămânii la șefia PDL Bihor, iar ieri a anunțat că are de gând să plece și din partid.
CITIȚI ȘI: 

  • Deputatul PDL Ștefan Seremi pleacă din partid