Vanghelie despre "ejacularea" de la comanda PSD Bucureşti: "Eram puţin încins"

Vanghelie despre "ejacularea" de la comanda PSD Bucureşti: "Eram puţin încins"

Vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie, a vorbit azi, la Realitatea TV, despre declaraţia sa de la sfârşitul lunii trecute, când a spus că „dacă nu eşti lider, organizaţia de Bucureşti te ejaculează”. „Eram puţin încins”, şi-a explicat Vanghelie gafa, după ce, anterior, afirmase că s-a simţit „jignit” de decizia formaţiunii de a-l îndepărta de la conducerea organizaţiei de Bucureşti.

„Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici. Nu merge să fii pămpălău. PSD Bucureşti ori are un lider, ori îl exclude", afirmase Vanghelie după schimbarea sa, la emisiunea "Evenimentul Zilei" de la B1 TV. Pe 27 iunie, președintele PSD, Victor Ponta, a anunțat că a preluat "efectiv" conducerea filialei PSD din Capitală și că Marian Vanghelie va rămâne doar cu funcția.

În prezent, PSD București este condus de un Birou de Coordonare format din vicepreședinții partidului: Corina Crețu, Rodica Nassar, Ecaterina  Andronescu, și Marian Vanghelie. De asemenea, din conducere  fac parte președintele Consiliului Național, Adrian Năstase și președintele de onoare al partidului, Ion Iliescu. Întrebat dacă va candida la şefia PSD Bucureşti în eventualitatea organizării unui scrutin, vicepreşedintele PSD a răspuns afirmativ. „Oricând. Dacă se vor face alegeri, evident că voi candida fără nicio problemă. Pe noi ne interesează să câştigăm toate cele şase primării şi Primăria Capitalei, să câştigăm Consiliul General", a declarat Marian Vanghelie. Relaţie foarte bună cu Oprescu, nicio relaţie cu Băsescu

Tot la Realitatea TV, Marian Vanghelie a spus că are o relaţie foarte bună cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi nu a exclus susţinerea acestuia de către USL la următoarele alegeri, dacă va fi favorit în sondajele de opinie. „Plecăm de la ce vor bucureştenii”, a declarat Vanghelie. „Am o relaţie foarte bună cu Sorin Oprescu, colaborăm administrativ şi politic”, a subliniat el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, el a precizat că nu are nicio relaţie cu şeful statului, Traian Băsescu, şi a explicat şi de ce: „Sunt orgolios”.   CITIŢI ŞI:

  • Vanghelie: "La PSD dacă nu eşti bun, te ejaculează" | VIDEO
  • Victor Ponta l-a înlocuit pe Marian Vanghelie la comanda PSD București