Vadim Tudor a stat cu buletinul de vot în mână în faţa urnei pentru a fi pozat, după care a împărţit câteva dintre cărţile sale membrilor biroului electoral dintr-o altă sală decât cea în care a votat.

"Nu e sediul de campanie. Vă rog, faceţi loc!", a spus femeia venită la vot. "Ia mai tacă-ţi fleanca! Ne învaţă ea că nu e sediul de campanie", a replicat CV Tudor.

C.V.Tudor s-a arătat apoi nemulţumit că pe el nu-l transmite nicio televizune în direct, cum se întâmplă în cazul altor lideri de partide care "şi când strănută" sunt filmaţi.

Întrebat cu ce gânduri a votat, Vadim Tudor a precizat: "Am votat pentru ţara mea, pentru copiii mei, pentru copiii voştri şi pentru a ieşi cu fruntea sus în Europa".

Becali: "Am venit la vot cu gândul de a deveni europarlamentar"

Candidatul PRM George Becali a declarat astăzi, la ieşirea de la vot, că a venit la urne cu gândul de a deveni europarlamentar şi că e convins că va ajunge în PE.

El crede că prezenţa la vot va fi de 25%, ceea ce ar avantaja PRM. "E bine, pentru că nucleul PRM-PNG iese mereu la vot, iar eu mâine voi fi europarlamentar. Aceste alegeri reprezintă o miză pentru mine, pentru că de "mâine voi putea să plec în Europa, cu copiii în vacanţă", a spus Becali.


CITIŢI ŞI:

PREZENŢA LA VOT

NEREGULI LA VOT

POLITICIENII LA URNE

EUROPA VOTEAZĂ

ALEGE 33 PENTRU EUROPA!

Cum ne alegem parlamentarii

Rusaliile alungă votul

Ofera Euro 2009: Băsescu, Geoană, Crin. Din plin