Starului serialului de televiziune Betty cea Urata – America Ferrera – care şi-a asigurat zâmbetul la Lloyd’s of London, pentru suma de 10 milioane de dolari, a declarat că a fost „uimită și sfâșiată”, după ce scriitorul și producătorul executiv TV a fost găsit mort ieri la Miami.

Ugty Betty a rulat patru sezoane din 2006 până în 2010 și a fost adaptat după emisiunea columbiană Yo soy Betty, la fea„Talentul și creativitatea lui mi-au adus și atât de multe, de asemenea bucurie și lumină”, a  scris pe social media America Ferrera.  Decesul lui a fost confirmat de familia sa, însă detalii oficiale privind cauza nu au fost transmise deocamdată. Se așteaptă ca familia actorului să își dea mai întâi acceptul.  Silvio Horta s-a născut la Miami și a studiat filmul la Universitatea New York. Tot el a scris scenariul pentru thrillerul Urban Legend.

Mesajul familie sale

„Cu mare tristețe anunțăm moartea dragului nostru frate și fiu, Silvio Horta”, se arată în declarația mamei sale Anna și a surorii sale Hilda Horta. „Silvio a dus o luptă continuă cu dependența și depresia, dar prin toate acestea, el a găsit întotdeauna o modalitate de a-și transforma lupta zâmbind”. „A fost un om bun și frumos. Poate a dispărut, dar lumina lui va străluci”.

Şi Vanessa Williams, care a jucat în rolul lui Wilhelmina Vivian Slater, un personaj fictiv din serialul Ugly Betty, a scris pe Instagram că este „încă în stare de șoc după ce a auzit vestea tragică”, potrivit celor relatate de CNN.

Te-ar putea interesa și: