USL își scoate la concurs sloganul pentru campania pe internet

USL își scoate la concurs sloganul pentru campania pe internet

Liderul PSD, Victor Ponta, a plecat în vacanță imediat după Congresul USL dar n-a renunțat să scrie pe blog. După ce a postat primele poze din vacanță, liderul PSD anunță că USL și-a scos la concurs sloganul de campanie online.

"Într-o discuție purtată cu Adrian, un tânăr participant la eveniment, acesta a venit cu o propunere la care am răspuns cu un categoric «Da!» fără să stau prea mult să mă gândesc. (...) Pe scurt, propunerea lui era să îi implicăm pe toți cei care sunt alături de noi pe Internet în campania electorală. (...) Cum? Prin invitarea tuturor celor prezenti pe Internet și interesați să se implice să propună sloganul de campanie al USL online!", a povestit Victor Ponta pe blog. Liderul PSD subliniază că cele mai bune propuneri și execuții vor deveni mesajele oficiale ale USL pe Internet. Citiţi şi:

  • Victor Ponta: "Dacă Băsescu demisionează în 5 minute, Crin trebuie să fie pregătit"
  • Tandem de candidați: Ponta și Antonescu, validați în Congresul PNL pentru posturile de premier și de președinte al României
  • Oltean: Este "aproape certitudine" că Ungureanu îi va urma lui Băsescu la Președinție
  • De ce Antonescu nu a procedat ca Ponta cu hârtia de la Băsescu: Am uitat de ea! Constituţia nu va deveni un "obiect de troc"