Evenimentul Zilei > Monden > Unii zic că nimeni afară de partener n-ar trebui să le vadă. Alții se bucură de pozele…
Unii zic că nimeni afară de partener n-ar trebui să le vadă. Alții se bucură de pozele…

Unii zic că nimeni afară de partener n-ar trebui să le vadă. Alții se bucură de pozele…

Celebra Alexandra Stan s-a „dezbrăcat” de orice inhibiție, dar și de haine.

Cântăreața parcă abia așteaptă să fie fotografiată cât mai goală și să posteze pozele pe rețelele sociale. Recent, ea și-a înnebunit fanii cu două fotografii în care apare într-o pereche de bikini decupați și o cămașă.

Război pe internet. Fanii au luat-o razna. Corpul unei „zeițe” a fost dezvăluit. Foto în articol

Artista are un corp de invidiat, atu cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Alexandra Stan postează frecvent imagini care incing imaginația bărbaților, dar unii internauți par să nu aprecieze insantaneele fierbinți ale cântăreței.

Astfel, cele mai noi poze postate de Alexandra Stan au stârnit un adevărat război în mediul online. Deși Alexandra Stan se simte bine în propria piele, unii fani au ținut să „taxeze” pentru derapaj. Desigur, artista a avut replici pentru fiecare hater.

„Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranță, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de ”disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”.

Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că `acuzele` vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…) am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it.

Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independentă, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile… noi, artiștii… noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a fost explicația dată de Alexandra Stan.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: