Unde şi la ce preţuri găsim mobilier ieftin pentru casă

Unde şi la ce preţuri găsim mobilier ieftin pentru casă

Magazinele mari de mobilă şi hipermarketurile au printre cele mai mici preţuri, atât pe zona mobilierului destinat camerei de zi, cât şi la produsele pentru dormitoare şi bucătări.

Pentru mobilarea unei locuinţe cu 2 camere, veţi cheltui cel puţin 2.700 de lei.

La Ikea, de pildă, preţurile canapelelor pornesc de la 499 de lei. Pentru un set complet, tot de aici mai pot fi achiziţionate şi două fotolii, la preţuri începând de la 99 de lei bucata.

Pentru a utila complet o sufragerie, veţi mai avea nevoie şi de alte elemente, cum ar fi o bibliotecă, iar cele mai ieftine modele le puteţi găsi în magazine precum Carrefour sau Metro. Preţurile pentru aceste produse pornesc aici de la 600 de lei. Practică şi utilă va fi şi o măsuţă de cafea. Preţul pentru acest produs pleacă de la aproximativ 60 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oferte multe, pentru toate bugetele, găsim şi pe segmentul mobilierului pentru dormitor. Cele mai ieftine paturi pentru două persoane costă cel puţin 190 de lei, cum este cazul unor modele comercializate de Ikea. La acest preţ se vinde numai cadrul acestuia, salteaua fiind achiziţionată separat, cel mai ieftin model realizat din spumă poliuretanică costând 200 de lei. Setul poate fi completat cu o noptieră, element care poate fi cumpărat la preţuri ce pornesc de la 40-50 de lei.

Şifonierul, un spaţiu de depozitare indispensabil, are, la Ikea, un preţ de pornire de 449 de lei, însă modele mai ieftine pot fi găsite în hipermarketuri. În cazul mobilierului de bucătărie, aveţi trei opţiuni: achiziţia unui set complet, cumpărarea de corpuri separate sau execuţia la comandă. Prima dintre ele, de altfel şi cea mai ieftină, va solicita un buget care pleacă de la aproximativ 500 de lei.