Un senator PDL își pregătește excluderea

Un senator PDL își pregătește excluderea

Senatorul PDL Dorel Borza se pregătește să treacă în tabăra liberalilor. Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu a anunțat că Borza l-a asigurat că îi va susține candidatura la Primăria Timișoara și i-ar fi spus că este "total nemulțumit" de PDL.

UPDATE. Senatorul PDL Dorel Borza a confirmat că va susţine candidatura liberalului Nicolae Robu la Primăria Timişoarei deoarece  candidatul PDL nu are şanse. Borza a precizat însă că nu intenţionează să părăsească partidul întrucât nu este "traseist politic". "Sunt pedelist, dar înainte de toate sunt timişorean şi cred că cea mai potrivită persoană care ar putea să ocupe fotoliul de primar al Timişoarei este Nicolae Robu", a spus Borza. "Dorel Borza mi-a spus că e total nemulţumit de PDL, că de vreo doi ani nu mai calcă în sediul PDL şi că îşi dă seama că acest partid e pe un drum spre pierzanie.  Borza mi-a reiterat recent că îmi va susţine candidatura pentru Primăria Timişoarei, nu am văzut vreo declaraţie politică, acestea au fost discuţii confidenţiale. Nu i-am propus să vină la PNL", a declarat Nicolae Robu.

Președintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a susținut că Dorel Borza nu s-a mai implicat de multă vreme în activitatea partidului. "Dacă acesta va decide să părăsească PDL, va reprezenta o pierdere, a spus Ostaficiuc.

Ieri, deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu a anunţat că a demisionat din PDL şi că s-a înscris în PSD.

Ne puteți urmări și pe Google News