Un roman, consultant financiar pentru guvernul SUA

Un roman, consultant financiar pentru guvernul SUA

Constantin Abarbieritei a fost numit vicepresedinte al Abt Associates si va conduce divizia firmei pentru dezvoltarea operatiunilor economice internationale, conform unui comunicat de pe site-ul companiei.

Abt acorda consultanta autoritatilor americane federale si statale, guvernelor straine si organizatiilor internationale in domeniile social, economic si dezvoltare.

Romanul s-a alaturat Abt Associates in 2006, dupa preluarea de catre aceasta a ramurei pe care romanul a condus-o in cadrul IBM - International Public Sector Group.

Este specialist in domeniile piete de capital si finante corporatiste, fiind un nume recunoscut pentru colaborarea cu institutii precum Agentia Americana pentru Dezvoltare Internationala (USAID) sau Banca Mondiala.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, a colaborat cu companii si agentii guvernamentale din America, Asia si Europa pentru structurarea investitiilor, promovarea dezvoltarii sectoarelor financiar si privat sau acordarea de asistenta in aplicarea programelor de dezvoltare economica.

Constantin Abarbieritei este absolvent al Scolii de Management a Universitatii Yale, specializarea Finante, si al Academiei de Studii Economice Bucuresti.