O elevă a Liceului de Muzică „George Enescu” a dezvăluit relaţia pe care a avut-o cu un profesor de religie de la liceul ei, timp de aproape un an, după ce notele ei de la şcoală au scăzut foarte mult, ea riscând să nu mai treacă clasa. Toate astea i se trag de la relaţia pe care ea a avut-o cu profesorul şi pe care conducerea şcolii ar încerca să o muşamalizeze.
 "Toti prietenii doamnei directoare imi fac greutati la materiile pe care le predau. La teorie, unde este profesoara dumneaei, n-am nicio nota, desi n-am nici absente. In rest, am numai note bune. Sunt amenintata permanent ca raman repetenta si mi se spune ca e mai bine sa ma transfer la alt liceu", a declarat eleva D.D., pentru cancan.ro
Relaţia celor doi a început în luna februarie a anului trecut, pe când eleva avea doar 15 ani şi 11 luni. Atunci, profesorul de religie a abordat-o în timpul unei ore, i-a cerut numărul de telefon şi i-a promis că îi va spune ce note şi ce absenţe are în catalog dacă ea acceptă o întâlnire cu el.
Într-o seară profesorul a sunat-o şi a chemat-o la plimbare cu maşina, după care a dus-o într-un apartament unde i-a făcut propuneri indecente. Cu toate că eleva i-a spus că este virgină, acesta a insistat iar ea a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu el deoarece a considerat că „nu are cum să scape”.
 "Ma ameninta ca sa nu spun nimic parintilor, nimanui din scoala, ca ma bate, ca ma omoara. Spunea mereu ca ma iubeste", a spus fata.