Așa că Abi a postat pe pagina sa deInstagram un filmuleț în care își dă jos pantalonii și rămâne doar în lenjeria intimă

„Ce tot spuneți mă de mine că îmi port pantalonii prea jos? Nu sunt român și nici țăran, să-i ridic așa. Na mă, e bine așa?”, a scris Abi Talent pe Instagram.

În ianuarie, Sișu Tudor l-a desființat pe Abi Talent, căruia i-a amintit că, de-a lungul „carierei”, a lansat doar trei melodii pentru copii și că notorietatea pe care a căpătat-o se datorează unui singur motiv: „mizeriile” pe care le-a făcut pe internet, fără ca măcar să-i pese de consecințe.

„Un copil prea mult băgat în seamă… Asta e! Copiii trebuie să fie cu ale lor, oamenii mari cu ale lor, femeile cu ale lor, bărbații cu ale lor… inginerii cu ale lor… toată lumea! Pe ăla l-a băgat lumea în seamă și caracterul lui e de… nimic… Tu l-ai văzut pe el cum vorbea la televizor: ce am făcut eu, domne…>>. Păi ce c…t ai făcut, mă, că ești viral pe Internet, ești nebun la cap, ai făcut niște gunoaie d-astea! Ce-ai făcut, că n-ai făcut nimic, să moară… dacă ai făcut ceva! Ai făcut trei melodii pentru copii!

Da mă, de Abi vorbesc! E la fel ca și cum ai fi făcut Feriți-vă de măgăruș>>, >. Toți copiii se uitau la ele, ar fi fost virale în vremea asta. Dar erau de copii, mânca-ți-aș gura ta! Păi eu concurez cu Tip-Top Minitop>> sau cu >, sau mai știu eu ce altă emisiune de copii?

Măi fratele meu, în orice an, dacă apari și dai din gură ca prostul și țipi la unii mai mari ca tine, îți iei un mare capac! Cine o să fie Abi peste 20 de ani? Eu sper să fie cineva, dar tare mi-e că o să fie la Camera 24, pe secția 6!!!”, a spus Sișu Tudor, potrivit cancan.ro