Conform Daily Star, un cuplu este foarte dezamăgit de faptul că a trebuit renunţe la o sperietoare de ciori care semăna cu Michael Jackson, după ce unul dintre vecini a găsit că repectiva întruchipare era ofensatoare.

Stephen și Teresa Sayner sunt cei au construit speritoarea de ciori inspirată de controversata legendă a muzicii pop.

La doar câteva zile după ce terminaseră ansamblarea, polițiștii au bătut la ușa lor pentru a-i informa că a fost depusă o plângere cu privire la acţiunea lor artistică.

„Nu-mi vine să cred, lumea a înnebunit. Ceea ce este enervant este că poliția poate găsi timp să bată la ușă pentru o sperietoare când are crime de rezolvat. Nu au nimic mai bun de făcut?”, a spus Sayner pentru HullLive.

La rândul ei, doamna Sayner a spus că a fost confuză când poliția s-a întors la casa ei: „Au întrebat despre plimbarea cu sperietoarea (n.r. – un eveniment local) și eu i-am întrebat dacă există o problemă cu sperietorea nostră? Ei au spus că da, cineva s-a plâns. Am spus că pot schimba culoarea feței dacă asta ar îmbunătăți situaţia.”

Femeii i s-a explicat că plângerea vecinului sensibil şi probabil mare fan al lui MJ nu are legătură cu culoarea neagră a ţesăturii folosite pentru figură, ci problema acestuia era legată de simbolul sperietorii, care avea la picioare o pancartă pe care scria „Thriller”, în amintirea albumului istoric lansat de Michael Jackson în 1982.

Poliţia i-a explicat doamnei Sayner că este nevoie de îndepărtarea ei, dar şi a sperietorii. „Ne-am enervat pentru că toată lumea din zonă râdea și glumea despre asta. Ne-a luat timp și am depus eforturi când am făcut asta pentru copii”, a completat femeia.

În cele din urmă, cuplul s-a conformat și a renunţat la sperietoarea Michael Jackson înlocuindu-o cu un grup de sperietori Village People care formează titlul melodiei „YMCA”.

„Sâmbătă, 23 mai, am primit o plângere de la un rezident local care a raportat că a fost jignit de o sperietoare afişată într-o grădină de pe Compass Road din Hull.

Ca și în cazul tuturor rapoartelor de această natură, vrem să ne asigurăm că vorbim cu toți cei implicați pentru a analiza o modalitate de a rezolva orice situație pe cale amiabilă.

Ofiţerii au discutat preocupările persoanei care a raportat ​​cu cei care au creat sperietoarea şi care au decis s-o scoată din grădina lor”, a fost reacţia poliţiştilor locali.

După moartea sa, amintim că imaginea lui Michael Jackson a fost afectată de acuzațiile de abuzuri asupra copiilor. Anul trecut, documentarul „Plecând de la Neverland” a scos la lumină o nouă mărturie amețitoare unor bărbați care au pretins că au fost victimele superstarului.