Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou caz sângeros şochează Vasluiul. O elevă a fost înjunghiată pe stradă. Poliţia ştie cine este autorul, dar nu a făcut niciun demers pentru reţinerea lui
Un nou caz sângeros şochează Vasluiul. O elevă a fost înjunghiată pe stradă. Poliţia ştie cine este autorul, dar nu a făcut niciun demers pentru reţinerea lui

Un nou caz sângeros şochează Vasluiul. O elevă a fost înjunghiată pe stradă. Poliţia ştie cine este autorul, dar nu a făcut niciun demers pentru reţinerea lui

O elevă de 17 ani a fost înjunghiată în plină stradă de fostul iubit, un tânăr de 19 ani, supărat că fata îl părăsise şi a decis să se răzbune.

Tânărul nu a putut acceptă că faţă are un alt prieten şi a început să o urmărească. Claudia S..  fosta iubită a agresorului, a ieşit la o plimbate în Grădina Publică din Bârlad cu un prieten. Atunci agresorul a decis că este momentul să acţioneze. Şi-a acoperit faţă cu o glugă şi a venit din urmă fetei lovind-o cu un cuţit. Potrivit poliţiştilor, tânăra a fost înjunghiată în spate de trei ori. Ea se află la Spitalul de Urgenţă din Bârlad în stare gravă unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Tânărul care o însoţea când a fost înjunghiată a fugit. Martorii au fost cei care au sunat la 112. Făptaşul – Mădălin Căpraru – nu a fost încă prins, dar este căutat de poliţişti. Claudia S. este elevã în clasa a XI-a din comuna Zorleni, satul Popeni.

Ea a fost deja audiatã de politistii bârlãdeni, anuntati de Ambulantã si de medicii de la CPU – spital Bârlad, încã înainte de operatie. Fata le-a povestit cu lux de amãnunte ce-a pãtit, indicând martorii, autorul agresiunii, tot. Dar, spre stupefactia rudelor fetei, pe Mădălin Căpraru nu l-a deranjat nimeni! Unchiul fetei înjunghiate a sunat în redacţia publicaţiei locale vremeanoua.ro pentru a-ţi exprima revolta. „Am sunat la Politie la Bârlad si mi s-a spus cã sã avem rãbdare. Mi s-a vorbit extrem de arogant si nu mi s-a dat nicio lãmurire, cum este posibil ca un agresor, care a scos cutitul, a înjunghiat o fatã în spate de trei ori, deci clar cu intentia de a ucide, sã fie liber, fãrã sã-l deranjeze niciun politist? Cum?”, a spus unchiul fetei.

Mai mult, acesta a precizat cã agresorul este extrem de violent si toatã lumea din sat se teme de el si de familia lui, toti fiind agresivi si cam fac legea prin Popeni.

„Politistii bârlãdeni au întocmit un dosar pentru comiterea infractiunii de tentativã la infractiunea de omor, pe care l-au înaintat, conform procedurii, cãtre Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui, pentru procurorul criminalist care va prelua cazul”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: