Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, trage din toate pozițiile în Gică Popescu. Fostul căpitan al Barcelonei este acuzat că a acceptat să fie marioneta lui Mircea Sandu, actualul președinte al FRF.
„Pe Gică Popescu puteți să-l considerați încă de acum președintele FRF. Este plimbat peste tot în țară, atât de ministrul sportului, cât și de Mircea Sandu. Electoratul este Adalbert Kassai, el e locomotiva federației.
În 2005, Gică Popescu nu a câștigat alegerile pentru că nu a vrut să fie marioneta lui Sandu, dar acum a acceptat. A acceptat să fie o marionetă și va câștiga. Ceilalți candidați pot avea o șansă dacă se aliază, dar va interveni politicul, mai arestează pe unul dintre ei, ca să-i sperie, și tot Popescu va ieși președintele FRF!
Programul lui Gică Popescu este un fâs. Cel mai bun program este cel al puștiului acela, Răzvan Burleanu! El este un profesionist, dar nu poate să ajungă președintele FRF. Trebuie să fie omul dracului ca să iasă.
Mircea Sandu va conduce FRF și, mai nou, LPF. El s-a supărat pe mine, pentru că m-am opus unor decizii pe care voia să le ia și pentru că l-am bălăcărit la ultimul Comitet Executiv. I-am spus atunci: „Oprește-te, nu e de ajuns că suntem toți la DNA și avem sechestru pe case?”. A așteptat momentul oportun să mă sape”, a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport.