Cel de-al patrulea Congres al USR se va desfăşura începând cu ora 10.30 la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB).

Mihai Sandu, consilier parlamentar la USR, despre situația actuală din partid

„Ce facem, domnilor? Ne batem joc de unicul proiect care poate schimbă ceva până la capăt? Preferăm să punem ambițiile personale mai presus de năzuințele românilor?

Sau ne amintim de motivul pentru care suntem cu toții aici și punem umăr lângă umăr, cei care suntem deja în acest proiect și cei care urmează să ni se alăture, pentru a schimbă România prin competență, integritate și simțul răspunderii?”, scrie pe ziare.com Mihai Sandu, consilier parlamentar al USR.

Când vor mai avea cetățenii încredere a doua oară într-un nou val de entuziasm pentru schimbarea României, fără să le fie teamă că vor există din nou oportuniști care vor deturna din interior?

Cum am putea spera noi, astăzi, că putem face trenul să meargă dacă tot ce gândesc anumite minți este cum să rupă o halcă tot mai mare din „ciolan”?

Un strigăt de mobilizare la fel de ascuțit ca un claxon de tren e tot ce pot scoate aceste rânduri. Nu e vorba doar de noi aici, cei care suntem în USR deja, ci poate mai ales de cei pe care îi așteptăm să ni se alăture, să se implice în schimbarea României”, spune Sandu despre situația din USR.