Evenimentul Zilei > Actualitate > Cățeluș adoptat după ce a fost mutilat cu acid. “Toți câinii drăgălași își găseau rapid familii. Nimeni nu îl vroia pe Ralph, pentru că era desfigurat”
Cățeluș adoptat după ce a fost mutilat cu acid. “Toți câinii drăgălași își găseau rapid familii. Nimeni nu îl vroia pe Ralph, pentru că era desfigurat”

Cățeluș adoptat după ce a fost mutilat cu acid. “Toți câinii drăgălași își găseau rapid familii. Nimeni nu îl vroia pe Ralph, pentru că era desfigurat”

Ralph, un câine din România a fost stropit cu acid sulfuric și lăsat să moara în chinuri cumplite, a fost salvat de o organizație britanică pentru protecția animalelor. Acum are stăpâni iubitori.

Din cauza atacului cu acid, câinele de doi ani, și-a pierdut o ureche, un ochi și are o adevărată gaură în dreptul omoplatului, în locul unde l-a atins acidul cu care a fost atacat în București.
Pe un site de adopții a fost postată o fotografie cu acesta și în scurt timp, o familie britanică și-a dorit să îl adopte.
“Toți câinii drăgălași își găseau rapid familii care să îi adopte, dar nimeni nu îl vroia pe Ralph, pentru că era desfigurat în urma atacului cu acid. Mi-a fost milă de el”, își amintește Ursula, care este noua proprietara a lui Ralph.
După adopție, el a fost supus unei operații dure de 7 ore, în Marea Britanie.
“Povestea lui Ralph e tragică și e minunat să știi că ai produs o schimbare în viața unui animal care a fost tratat îngrozitor. Avem și mult noroc: Ralph e un câine incredibil, foarte prietenos, calm, bine-crescut, liniștit și iubește să fie în preajma oamenilor care îl iubesc”, mai spune Ursula, care a mai salvat doi patrupezi, o cățelușă din Grecia și un cățel din Manchester.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: