Evenimentul Zilei > Actualitate > Un arbitru belgian a stricat amicalul Germania – Anglia
Un arbitru belgian a stricat amicalul Germania – Anglia

Un arbitru belgian a stricat amicalul Germania – Anglia

Centralul belgian Christof Virant a făcut praf meciul amical dintre naţionalele de tineret ale Germaniei şi Angliei, reeditarea finalei Campionatului European Under 21 de anul trecut.

Amical de gală aseară pe "Brita-Arena" din Wiesbaden, capitala landului Hessen, între naţionalele de tineret ale Germaniei şi Angliei. Nemţii s-au impus cu scorul de 2-0 (Rausch 37 şi Tosun 59) la capătul unei partide pe care arbitrul belgian Christof Virant a făcut-o praf.
În minutul 58 al partidei, Virant a dictat gratuit penalty pentru nemţi şi l-a eliminat pe portarul Jason Steele, abia intrat la pauză în locul lui Loach.
Astfel, din acel minut, 58, în poarta Angliei a trecut mijlocaşul ofensiv Henri Lansbury, de la Arsenal!
După ce Tosun a transformat penaltyul, Henri Lansbury a închis poarta apărând extraordinar. Evoluţia lui Lansbury a fost până la final unicul punct de atracţie al meciului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.