"Profitând de ocazie, aș zăbovi asupra lui Niculae, socotit omul negru de către majoritatea suporterilor. Și pus la zid, adesea justificat, de mass-media. Socotit capul răutăților. Sigur că opinia publică nu se dă în vânt după bogătași, iar Niculae e printre cei mai avuți români. Poate cel mai avut, la concurență cu Ion Țiriac. În general, asemenea tipi nu-s agreați nicăieri, deoarece deranjează printr-o opulență ostentativă, etalată din elicopter sau, pe vreme urâtă, din Rolls-Royce. Vecină cu sfidarea, uneori și cu bădărănia.

Altfel, nu-s eu, Doamne ferește!, avocatul lui Niculae. Nici n-are nevoie de așa ceva. Notez însă că, dincolo de aroganță, patronul miliardar al Astrei a făcut numeroase fapte frumoase în beneficiul giurgiuvenilor. Memorabile. De pildă, a mutat echipa de la Ploiești la Giurgiu în ideea că s-a născut în județul Giurgiu, la Buturugeni. Din păcate, spectatorii n-au răspuns cu aceeași monedă, probă că la 3-2 pentru Astra cu Sepsi, pe 20 mai, au asistat numai 100 de oameni! Media pe meci s-a oprit la 1.200, față de 3.460 la nivelul Ligii 1 pe stagiune.

În paralel, Niculae a scos din buzunarul propriu, fără să-l oblige ori să-l ajute cineva, 10 milioane de euro pentru modernizarea stadionului. Dacă vi se pare puțin, nu e. Vezi zice că a avut de unde da. De acord, dar și alții au și nu vezi un sfanț de la ei", scrie Ovidiu Ioanițoaia pe blogul său.