Umilit de Gigi, Balaj e preş: "Nu mă afectează jignirile lui"

Umilit de Gigi, Balaj e preş: "Nu mă afectează jignirile lui"

"Centralul" partidei Steaua - CFR Cluj (scor 1-1) spune că este imun la invectivele pe care le-a aruncat sâmbătă patronul "roş-albaştrilor". Băimăreanul a fost acuzat şi că a luat bani de la CFR.

Steaua a remizat pe teren propriu, sâmbătă, contra echipei CFR Cluj (scor 1-1). Victoria din derbyul cu Dinamo a adus pe "Naţional Arena" 35.000 de stelişti. Aceştia au sperat că, la finalul partidei cu CFR, echipa lor va reintra în lupta pentru titlu. "O jigodie de om şi-a bătut joc de copiii Stelei" Deşi au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, "roş-albaştrii" nu au putut să câştige mai mult de un punct. Mult-hulitul Mihai Costea a înscris golul Stelei cu o execuţie acrobatică, la patru minute după ce fusese băgat pe teren de antrenorul Ilie Stan. Ca de obicei, la finalul confruntării, punctul de atracţie a fost patronul Gigi Becali. Stelistul l-a făcut praf pe "centralul" Cristi Balaj, reproşându- i că a fost cumpărat de oficialii echipei CFR Cluj. Fostul păstor a reclamat că mijlocaşul Gabi Mureşan trebuia să fie eliminat în prima repriză. "Nu-l voi ierta toată viaţa pe zdreanţa de Balaj! Ştiam că e inteligent şi fură cu talent, dar de data asta şi-a dat arama pe faţă, când a văzut că nu mai poate să fure cu talent. O jigodie de om şi-a bătut joc de copiii Stelei şi i-a lăsat să-i călărească ungurii! Cel mai ipocrit şi mai nenorocit om pe care-l ştiu! Un bagabont!", a urlat Gigi. În vizorul patronului au intrat şi cei de la CFR, acuzaţi că şiau cumpărat protecţia "fluieraşilor". "E singurul club care are blaturi cu arbitrii! DNA n-are ce să mai facă, ăştia dau banii cu două luni înaintea campionatului, 300.000 sau 500.000 de euro".

Ieri, Becali s-a plâns că este bântuit de trioul Cristi Balaj-Arpad Paszkany-Iuliu Mureşan. "Toată mintea mea e la Balaj, Paszkany si Mureşan. M-am culcat cu ei în gând, m-am trezit cu ei, iar în biserică tot la ei mă gândeam. Balaj e cu serviciile secrete ungureşti", a conchis stelistul. "Nu sunt surprins" Contactat de EVZ, Cristi Balaj a refuzat să-i răspundă lui Becali. Arbitrul nu ştie dacă îl va acţiona în judecată pe stelist, aşa cum a mai procedat în 2003. "Nu sunt surprins. De ce să mă mire? Nu mă afectează jignirile lui. Îmi voi rezolva singur problemele. Eu am şi acum o hârtie de la el, de la primul episod de genul ăsta, atunci când m-a jignit. Mi-a scris atunci că îşi cere scuze. A vrut să îmi plătească toate cheltuielile de judecată, dar nu am acceptat", ne-a spus Balaj. 6 goluri a marcat Mihai Costea în acest sezon al Ligii I. Atacantul este creditat doar cu cinci reuşite, deoarece rezultatul partidei Petrolul - Steaua a fost decis la "masa verde" GIGI, "GURĂ BOGATĂ" În 2004 au făcut pace la un bufet Gigi Becali şi arbitrul Cristi Balaj au mai fost protagoniştii unui conflict verbal. Tonul l-a dat, bineînţeles, patronul "militarilor". În 2003, după jocul Farul - Steaua (scor 2-1), latifundiarul l-a numit "tâlhar, hoţ, bagabond (n.r. - vagabond) şi pervers" pe "fluieraşul" băimărean. Balaj a reacţionat şi l-a dat în judecată pentru calomnie. Ulterior, în 2004, cei doi s-au împăcat la bufetul tribunalului. La primul termen al procesului, Gigi l-a abordat pe Balaj, şi şi-a cerut scuze, scriindu-i pe o hârtie că regretă cele afirmate. "Băi, Cristi, bagabond este unul care nu are casă, iar tu ai casă! Hai să ne împăcăm!". De-a lungul timpului, "tuşierii" Tudor Constantinescu şi Mikloş Nagy l-au acţionat şi ei în instanţă pe Becali. SLAB. Balaj e vinovat că nu l-a eliminat pe clujeanul Mureşan FOTO: CODRIN PRISECARU Citiţi şi:

  • Credinciosul Gigi Becali jigneşte grosolan şi în Postul Crăciunului. Pe CFR o acuză de blaturi

Ne puteți urmări și pe Google News