Evenimentul Zilei > Social > Ultimul om care a aflat de existența pandemiei de coronavirus. Șocul a venit în urmă cu câteva zile
Ultimul om care a aflat de existența pandemiei de coronavirus. Șocul a venit în urmă cu câteva zile

Ultimul om care a aflat de existența pandemiei de coronavirus. Șocul a venit în urmă cu câteva zile

Un bărbat din Seria, care trăiește de 20 de ani într-o peșteră, izolat de lume, a aflat recent că omenirea a fost lovită de pandemia de coronavirus.

Panta Petrovici, un bărbat din Serbia, în vârstă de 70 de ani, s-a săturat să trăiască printre oameni și s-a retras într-o peșteră, în urmă cu 20 de ani. Atât de mult s-a izolat sârbul încât el a aflat abia acum câteva zile de coronavirus. El își duce liniștit existența într-o peşteră din vârful munţilor Stara Planina din sudul Serbiei, după cum scriu ziariștii britanici de la Daily Star.

A decis să se rupă de lume și trăiește într-o peșteră de 20 de ani

Panta Petrovici a spus că s-a retras pentru a nu mai vedea oameni. Iar viața dusă la oraș atâția ani a fost cea care l-a determinat să se rupă de oameni. „Nu mă simţeam liber în oraş. Acolo, există întotdeauna cineva în calea ta. Fie te certi cu soţia, cu vecinii sau cu Poliţia. Aici, nimeni nu mă deranjează”, a povestit sârbul.

În momentul în care a hotărât să-și schimbe radical viața, omul a renunțat și la toți banii pe care îi avea. Astfel că el a donat dinarii comunității locale. A trăit în orașul Pirot, acolo unde s-a născut și care numără aproximativ 40.000 de locuitori. Extrem de rar, el mai mergea acolo cu diverse treburi.

S-a dus la un supermarket și a aflat de pandemia de coronavirus

Așa s-a întâmplat și de curând, atunci când a avut nevoie de câteva bunuri esențiale. A mers la un supermarket și a constatat că nu poate intra fără mască. Panta nu a înțeles ce se întâmplă și a aflat uimit că omenirea trece printr-o pandemie de coronavirus. Nu s-a gândit prea mult și a decis că este cazul să se vaccineze. Și asta chiar dacă trăiește în mare parte a vieții, izolat.

„Vreau să primesc toate cele trei doze, inclusiv cea suplimentară. Îndemn fiecare cetăţean să se vaccineze cu fiecare dintre ele. COVID va veni și în peștera mea”, a spus sârbul.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: