Evenimentul Zilei > Actualitate > Udrişte se mută în Pipera
Udrişte se mută în Pipera

Udrişte se mută în Pipera

De astăzi, bucureştenii care trebuie să-şi înscrie în circulaţie maşinile sau să-şi ridice noile permise de conducere nu vor mai merge în Strada Logofăt Udrişte, ci la noul sediu al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Şoseaua Pipera, numărul 49.

Dotată la standarde europene, noua clădire cu o suprafaţă de 12.099 de metri pătraţi a fost inaugurată pe 24 aprilie şi a costat 55.100.000 de lei. „Sperăm ca, de azi înainte, să nu mai vedem cozi interminabile la ghişeele de înmatriculări. De altfel, bucureştenii şi locuitorii judeţului Ilfov care se vor adresa lucrătorilor noştri vor putea intra posesia plăcuţelor cu numere de înmatriculare sau a noilor permise de conducere în maximum două ore“, au precizat oficialii de la Interne.
 
La inaugurarea sediului, ministrul Cristian David susţinea că „dotările materiale ale centrului vor contribui şi la reducerea faptelor de corupţie, majoritatea opera- ţiunilor fiind computerizate“. Noua clădire a fost construită din veniturile obţinute de Ministerul Internelor din fabricarea plăcuţelor cu numere de înmatriculare.