Evenimentul Zilei > Actualitate > UDMR îi răspunde lui Băsescu: Vrem reformă, dar nu pentru „băieţii deştepţi” din sistemul sanitar
UDMR îi răspunde lui Băsescu: Vrem reformă, dar nu pentru „băieţii deştepţi” din sistemul sanitar

UDMR îi răspunde lui Băsescu: Vrem reformă, dar nu pentru „băieţii deştepţi” din sistemul sanitar

UDMR este pentru schimbarea sistemului de sănătate, dar doreşte o reformă care "să fie în interesul fiecărui cetăţean, nu în interesul băieţilor deştepţi din domeniul sanitar", a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, în replică la criticile dure formulate de şeful statului la adresa Uniunii.

"În continuare suntem pentru a schimba sistemul de sănătate, un sistem distorsionat în acest moment şi cu multe hibe", a declarat Hunor, citat de Agerpres. "Noi vrem ca această reformă să fie în interesul fiecărui cetăţean, fiecărui contribuabil, ci nu în interesul băieţilor deştepţi din domeniu sanitar".
"UDMR în această perioadă cred că a contribuit la reforma statului la reforma societăţii româneşti într-o măsură destul de consistentă şi se poate verifica acest lucru. Noi niciodată nu am fost de acord cu schimbări care nu servesc în totalitate interesele fiecărui cetăţean, indiferent de domeniu", mai spus preşedintele UDMR, formaţiune ce deţine, în acest moment, portofoliul Sănătăţii.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Radio România Actualităţi, "că problema pare a fi tot la UDMR" când vine vorba de reforma Sănătăţii. "Tot acolo unde s-a blocat şi procesul de reorganizare a administraţiei locale. Voi face un apel la polticienii din UDMR să înţeleagă că sunt politicieni care servesc România, şi nu politicieni care blochează nevoia de reformă a statului român".
CITIŢI ŞI: Traian Băsescu: UDMR şi baronii sistemului medical blochează reforma Sănătăţii

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: