"Tătucul" interlopilor, Fane Spoitoru, vrea să se reabiliteze. Vecinii sunt extaziaţi: "Întreţine spaţiile verzi, nu dă muzica tare!"

"Tătucul" interlopilor, Fane Spoitoru, vrea să se reabiliteze. Vecinii sunt extaziaţi: "Întreţine spaţiile verzi, nu dă muzica tare!"

Fostul cap al lumii interlope din Bucureşti, Ion Titişor, zis "Fane Spoitoru", s-a tranformat în băiat de casă. El cere judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti să fie reabilitat pentru faptele sale. În 1992, Fane Spoitoru a devenit celebru, după ce a tăiat cu sabia braţul unui poliţist, în faţa discotecii Vox Maris din Capitală. Erau anii în care avea la degetul mic toate clanurile interlope.

Fane Spoitoru arată magistraţilor că de la ultima sa condamnare din 2003, şase ani de închisoare pentru tentativă de omor, a fost un cetăţean model şi nu a mai călcat pe lângă lege. "În aceastăm perioadă am avut asigurată existanţa prin muncă cinstită, în prezent fiind angajat, în baza unui contract, în funcţia de administrator bază sportivă. De asemenea, am avut o bună conduită, atât în cadrul societăţii la care sunt angajat, cât şi în comunitatea în care trăiesc", arată fostul interlop. El a fost eliberat condiţionat în 2003. Tot atunci, magistraţii au contopit toate pedepsele sale într-o singură condamnare. Deszăpezirea vecinilor Fostul interlop a primit o caracterizare măgulitoare de la administratorul unui complex rezidenţial din Băneasa, acolo unde locuieşte din 2004. "Foarte bun locatar, plătindu-şi la zi obligaţiile ce îi revin. A ajutat de multe ori administraţia parcului, împlicându-se în curăţarea parcului (deszăpezire), întreţinerea spaţiilor verzi, comune...Vecinii precum şi locatarii acestui complex au numai cuvinte de laudă la adresa dumnealui. Nu a creat discuţii, nu a dat muzica tare, s-a implicat ori de câte ori a fost cazul în ajutorarea unor copii sau locatari", arată, încântat, administratorul. Cetăţean model În aprecierea acetuia, Fane Spoitoru, este unul dintre cetăţenii model ai complexului, nu face scandal, nu dă muzica tare "fapt ce a adus la atragerea aprecierilor din partea vecinilor. Nu-i plac petrecerile în incinta parcului, contribuind din plin la liniştrea sa. Nu-i plac anturajele, fapt reliefat că este mai to timpul singur alături de familia sa. Astfel de caracterizări de mândrie şi respect am dori să oferim tuturor propritarilor din complexul nostru". La serviciu, de neînlocuit O altă caracterizare a trimis şi şeful lui Fane Spoitoru, de la baza sportivă. "Nu a absentat nemotivat de la lucru". "Nu există plângeri sau reclamaţii din partea clienţilor legate de activitatea sa", continuă şeful lui Fane Spoitoru. El mai arată că fostul interlop se ocupă de funcţionarea bazei sportive care are terenuri de fotbal şi tenis, plus mai multe anexe- bar, duşuri, cabine etc. "Prin activităţile domnului Ion Titişor, societatea a reuşit să pună la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii pe care le poate oferi. De asemenea, toate utilităţile societăţii au fost menţinute la un nivel funcţional care să reducă cheltuielile de exploatare ale bazei sportive", îşi încheie caracterizarea elocgioasă adminsitratorul. CITIŢI ŞI: Decăderea poliţistului care l-a împuşcat pe Fane Spoitoru

Ne puteți urmări și pe Google News