Festivalul va avea loc în perioada 6-8 iulie, în locația inaugurată vara trecută, B’Eestfest Park, pe malul lacului Pasărea din Tunari. Fanii B’Estfest Summer Camp își vor putea achiziționa în perioada 1 februarie – 15 martie abonamente cu 20% reducere din pretul întreg, online pe www.myticket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces în camping la prețul abonamentului se adaugă și un voucher de 10 lei.
După această dată, abonamentele vor fi disponibile la preț întreg, respectiv 265 de lei, la care se poate adăuga voucherul de camping în valoare de 15 lei. În zilele evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate și de la intrarea în spațiul de festival, la prețul de 285 de lei, voucherul păstrându-și aceeași valoare. După finalizarea programului pe zile, vor fi puse în vânzare și biletele de o zi, la prețul de 125 de lei, respectiv 150 de lei la intrare.
Garbage – una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, Caro Emerald – artista preferata a clasamentelor muzicale din 2011, Selah Sue – revelatia soul/reggae a anului trecut, The Qemists – una dintre cele mai spectaculoase trupe de drum and bass, și Mala Vita – nume reprezentativ al curentului punk balcanic, se alătură astfel lui Milow și Andy C în programul noii editii B’Estfest Summer Camp.
Iubitorii de metal extrem au și ei două motive în plus de bucurie, Meshuggah și Obituary fiind cele mai recente confirmări pentru scena rock, după Kreator.
<iframe width="633" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/rpRiSb_Ir-s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="633" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/jo1cyl0QbWo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>