Trombetta se teme

Trombetta se teme

Tehnicianul campioanei CFR Cluj spune că bănăţenii au un joc indescifrabil, dar speră la prima victorie din istorie pe Bega.

Învinsă la mijlocul săptămânii în Europa, 0-1 la Bordeaux, campioana CFR Cluj continuă cu marile meciuri şi în Liga I la fotbal, astăzi ardelenii urmând să dea piept, de la ora 21.00, în direct la GSPTV, cu Poli Timi- şoara, formaţie care se consideră liderul moral al României. CFR Cluj a ajuns ieri pe Bega, elevii italianului Maurizio Trombetta declarând că au venit să învingă pentru prima oară în istorie Timiş oara la ea acasă. „Poli e echipa care a câştigat pe teren cele mai multe puncte în aceste prime 11 etape“, ne-a declarat Eduard Stăncioiu. Portarul campionilor e convins că CFR are puterea să-şi revină după eşecul în faţa francezilor de la Bordeaux, primul insucces din „era Trombetta“. „Din punct de vedere tactic, Timişoara are un joc indescifrabil“, a mărturisit ieri tehnicianul de la CFR.

Ape învolburate pe Bega

Bătaia de la antrenamentul de miercuri, care i-a avut protagonişti pe Alexa, Milhazes şi Bonfim, a aruncat în aer atmosfera şi aşa tensionată din sânul grupării bănăţene. În plus, incertitudinea de la nivelul conducerii clubului continuă. „Vom întâlni cea mai în formă echipă din fotbalul românesc“, a declarat, în urmă cu două zile, pentru EVZ, căpitanul Dan Alexa. Fără depunctarea de şase puncte, Timişoara ar fi fost, înaintea acestei etape, pe prima poziţie a clasamentului. ABSENŢE

Ne puteți urmări și pe Google News

Hugo Alcantara, în locul lui Cadu

Ricardo Cadu, omul care a îngropat campioana României la Bordeaux, va lipsi la partida de astăzi, fiind suspendat. Căpitanul ardelenilor va fi înlocuit cel mai probabil de brazilianul Hugo Alcantara, adus astă-vară cu surle şi trâmbiţe de la Belenenses, dar care nu a apucat să debuteze în Liga I. Alcantara a jucat în meciul de Cupă, cu „U“ Cluj, când a încasat un „roşu“ în prima repriză. Didi ar putea fi şi el titular azi, în cazul în care Yssouf Kone, care acuză o stare de oboseală, nu va fi apt de joc.