Învinsă la mijlocul săptămânii în Europa, 0-1 la Bordeaux, campioana CFR Cluj continuă cu marile meciuri şi în Liga I la fotbal, astăzi ardelenii urmând să dea piept, de la ora 21.00, în direct la GSPTV, cu Poli Timi- şoara, formaţie care se consideră liderul moral al României. CFR Cluj a ajuns ieri pe Bega, elevii italianului Maurizio Trombetta declarând că au venit să învingă pentru prima oară în istorie Timiş oara la ea acasă. „Poli e echipa care a câştigat pe teren cele mai multe puncte în aceste prime 11 etape“, ne-a declarat Eduard Stăncioiu. Portarul campionilor e convins că CFR are puterea să-şi revină după eşecul în faţa francezilor de la Bordeaux, primul insucces din „era Trombetta“. „Din punct de vedere tactic, Timişoara are un joc indescifrabil“, a mărturisit ieri tehnicianul de la CFR.

Ape învolburate pe Bega

Bătaia de la antrenamentul de miercuri, care i-a avut protagonişti pe Alexa, Milhazes şi Bonfim, a aruncat în aer atmosfera şi aşa tensionată din sânul grupării bănăţene. În plus, incertitudinea de la nivelul conducerii clubului continuă. „Vom întâlni cea mai în formă echipă din fotbalul românesc“, a declarat, în urmă cu două zile, pentru EVZ, căpitanul Dan Alexa. Fără depunctarea de şase puncte, Timişoara ar fi fost, înaintea acestei etape, pe prima poziţie a clasamentului.

ABSENŢE

Hugo Alcantara, în locul lui Cadu

Ricardo Cadu, omul care a îngropat campioana României la Bordeaux, va lipsi la partida de astăzi, fiind suspendat. Căpitanul ardelenilor va fi înlocuit cel mai probabil de brazilianul Hugo Alcantara, adus astă-vară cu surle şi trâmbiţe de la Belenenses, dar care nu a apucat să debuteze în Liga I. Alcantara a jucat în meciul de Cupă, cu „U“ Cluj, când a încasat un „roşu“ în prima repriză. Didi ar putea fi şi el titular azi, în cazul în care Yssouf Kone, care acuză o stare de oboseală, nu va fi apt de joc.