Evenimentul Zilei > Actualitate > NUMIRE-BOMBĂ la una dintre cele mai IMPORTANTE instituții. Cine este noul DIRECTOR
NUMIRE-BOMBĂ la una dintre cele mai IMPORTANTE instituții. Cine este noul DIRECTOR

NUMIRE-BOMBĂ la una dintre cele mai IMPORTANTE instituții. Cine este noul DIRECTOR

Joi, Traian Panait a fost desemnat, de către Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, în funcţia de director general. După ce Dan Baciu a renunțat miercuri la mandatul de director, Panait a fost desemnat pentru un mandat provizoriu de patru luni.

Miercuri, Dan Baciu, directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti a înaintat cererea de renunţare a contractului de mandat, urmând să asigure interimatul pentru următoarele 30 de zile.

 

„Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), reunit joi, 4 octombrie 2018, l-a desemnat în funcţia de Director General al CNAB pe domnul Traian Panait, cu un mandat provizoriu de 4 luni”, scrie în comunicatul de presă al companiei, informează MEDIAFAX.

 

Conform CNAB Traian Panait, în vârstă de 64 de ani, este licenţiat al Facultăţii de Transporturi a Institutului Politehnic din Bucureşti, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere în cadrul Ministerul Transporturilor. În perioada 2002-2004, Traian Panait a fost secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, pe probleme de transporturi.