Traian Băsescu: Victor Ponta crede că și Guvernul funcționează ca și doctoratele, ți le iei prin PLAGIAT

Traian Băsescu: Victor Ponta crede că și Guvernul funcționează ca și doctoratele, ți le iei prin PLAGIAT

Preşedintele Traian Băsescu a arătat, astăzi, în emisiunea "Evenimentul zilei", difuzată de B1Tv, că Guvernul funcţionează cu măsuri care deja încalcă Constituţia, în condiţiile în care trei miniştri au demisionat, iar premierul, care "deţine" Monitorul Oficial, nu publică revocarea acestora.

"Guvernul funcţionează cu măsuri care deja încalcă Constituţia. Avem trei miniştri care şi-au depus demisia. Miniştrii deja nu mai vin la şedinţele Guvernului, dar este un nou abuz tip Victor Viorel Ponta, plagiator de altfel. El are Monitorul Oficial în mână şi nu publică revocarea miniştrilor care au demisionat. Suntem iarăşi în stilul de a guverna neconstituţional al lui Victor Viorel Ponta. El crede că şi Guvernul funcţionează ca şi doctoratele, ţi le iei prin plagiat, prin falsuri, prin tot ce vrei", a spus Traian Băsescu. Șeful statului a mai spus că premierul face "o mare greşeală" nelăsând lucrurile să funcţioneze instituţional şi l-a acuzat de "abuz de putere" pentru faptul că nu publică în Monitorul Oficial demisiile miniştrilor. "Cum se explică? Lipsa de maturitate. De fapt şi Crin Antonescu şi Victor Ponta sunt politicieni necopţi, nu au sentimentul responsabilităţii pentru ţară", a mai spus Traian Băsescu. CITIȚI ȘI:

  • Traian Băsescu: Guvernul nu publică în Monitorul Oficial revocările miniștrilor PNL. Un nou abuz tip Victor Viorel Ponta, plagiator de altfel