Evenimentul Zilei > Actualitate > Traian Băsescu: Nu avem nevoie de monitorizarea Comisiei Europene
Traian Băsescu: Nu avem nevoie de monitorizarea Comisiei Europene

Traian Băsescu: Nu avem nevoie de monitorizarea Comisiei Europene

România nu are nevoie de monitorizarea referendumului de către Comisia Europeană, pentru că ţara noastră este un stat stabil,a apreciat joi, preşedintele suspendat, Traian Băsescu, în faţa sediului său de campanie.

"Cred că nu avem nevoie de monitorizare. România este un stat stabil din punct de vedere al funcţionării instituţiilor implicate în referendum şi cred că nu avem nevoie de monitorizare", a declarat Traian Băsescu, întrebat despre monitorizarea de către Comisia Europeană a referendumului din 29 iulie.
Întrebat cum ar trebui să se desfăşoare referendumul, Traian Băsescu a declarat că acesta trebuie organizat "după Constituţie".
 Întrebat despre ce s-a întâmplat miercuri la Bruxelles, cu prilejul vizitei efectuate de premierul Victor Ponta, preşedintele suspendat a afirmat: "Întrebaţi-l pe domnul Victor Ponta, mai ales ce nu s-a putut spune public să-l întrebaţi", a afirmat preşedintele suspendat, precizează Agerpres.
Preşedintele suspendat a venit joi dimineaţă, în jurul orelor 10.00 la sediul său de campanie, de unde a plecat în jurul prânzului, dar a revenit peste un timp.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.