Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu: Mariana Câmpeanu să DEMISIONEZE dacă soțul ei nu are handicap
Traian Băsescu: Mariana Câmpeanu să DEMISIONEZE dacă soțul ei nu are handicap

Traian Băsescu: Mariana Câmpeanu să DEMISIONEZE dacă soțul ei nu are handicap

Preşedintele Traian Băsescu a făcut apel la ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, să îşi prezinte demisia dacă soţul ei nu are un handicap sever care să justifice încadrarea în categoria I de invaliditate.

"În ultima perioadă au fost unele evoluţii, dar cred că acestea nu trebuie să ne facă să uităm responsabilităţi. Din acest motiv, aş vrea să îmi precizez punctul de vedere legat de câteva subiecte aflate în dezbatere publică. Primul, cu care încep declaraţia, este legat de doamna ministru Câmpeanu. Fac un apel la domnia sa în mod direct: dacă ştie că soţul dânsei nu este invalid, nu merge în cărucior, nu are un handicap sever care să justifice încadrarea în categoria I de invaliditate, să îşi prezinte demisia, fără să mai aştepte multe anchete", a declarat Traian Băsescu.
Acum nouă ani, pe vremea când la conducere se afla Mariana Câmpeanu, Casa de Pensii Ilfov i-a acordat soțului acesteia, în condiții controversate, pensie și indemnizație de însoțitor ca urmare a încadrării în gradul I de invaliditate, dezvăluie Centrul de Investigații Media.
CITIȚI ȘI:

  • UPDATE. Ministrul Muncii i-a dat soțului pensie și cel mai mare grad de invaliditate. Câmpeanu refuză să comenteze
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News