Traian Băsescu: Mă mir că Ponta nu a pus o poză că a luat masa cu Decebal, după ce a fost la Sarmizegetusa

Traian Băsescu: Mă mir că Ponta nu a pus o poză că a luat masa cu Decebal, după ce a fost la Sarmizegetusa

Premierul Victor Ponta a scăzut în sondaje la capitolul încredere, a subliniat președintele Traian Băsescu în emisiunea "Evenimentul zilei", difuzată de B1 Tv. De vină sunt, potrivit șefului statului, minciunile și gafele premierului.

"La începutului anului 2013 Victor Ponta avea, dacă luăm casa de sondaje a domnului Dâncu, 51% încredere, în decembrie a terminat cu 41%. Nu e fericirea atât de mare să încerci să jonglezi între adevăr şi mi nciuna cu tentaţia de a păcăli populaţia, mai devreme sau mai târziu se răzbuna, ca şi gafele am luat masa cu regele Mihai. Mă mir că nu a pus şi o poză cum a luat masa cu regele Decebal, după ce a fost la Sarmisegetuza", a declarat Traian Băsescu.  Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat că doreşte o discuţie cu partidele de guvernământ, pentru a evita disputele care duc la pierdere de timp şi să nu se ajungă la blocaje. CITIȚi Și:

  •  TRAIAN BĂSESCU, la EVZ TV: Nu exclud organizarea unui REFERENDUM pentru Parlament UNICAMERAL odată cu prezidențialele