Shannon O’Roark Griffin, de 52 de ani, a plecat brusc de la ședința de terapie de cuplu unde era cu soțul său după ce acesta i-a mărturisit că are o amantă pe care nu are de gând să o părăsească.

A condus 400 de kilometri din oraşul Lyons, Kansas, unde locuieşte, pentru a se răzbuna că acesta o înșală. A ajuns la casa Irinei Puşcariu, din Gladstone Missouri, a bătut la ușă și a tras trei gloanțe către aceasta. Mama româncei era acasă și a fost martor la întreaga scenă.

După crimă, americanca a sunat-o pe fiica sa și i-a mărturisit totul, spunându-i că "femeia nu va mai răni pe nimeni de acum înainte". Și soțului său i-a spus că a trebuit să o omoare pentru a-l proteja de "acea femeie rea".

Un apropiat al Irinei Puşcariu susține însă că aceasta a încheiat relația cu Roscoe Griffin în momentul în care a aflat că este căsătorit. Presa locală scrie însă că bărbatul i-ar fi spus româncei că va obține în scurt timp divorțul de la soția sa.

O’Roark Griffin a fost prinsă de poliţie pe autostradă, în timp ce se întorcea către casa din Lyons. Ea se află acum în arest şi este acuzată de crimă cu premeditare, cauțiunea fiind stabilită pentru suma de 1 milion de dolari.
Surse: ABCnews, Huffington Post