Toshiba Qosimio X770 are un sistem dotat cu un procesor puternic quad-core şi cu soluţia grafică de ultimă oră de la NVIDIA . Aceasta oferă calitate vizuală la standard 1080p, cu performanţe de joc superioare soluţiilor grafice ale generaţiei anterioare de laptopuri, care randează chiar şi cele mai rapide scende de acţiune. În plus, mai este dotat cu 4 GB, 6 GB sau chiar 8 GB de memorie RAM şi cu un ecran de 43,9 cm (17,3 inch) HD+.

Drive-ul Solid State Hybrid 4G cu Tehnologie Adaptive Memory susţine puterea premium de procesare şi permite pornirea foarte rapidă, în timp ce interfaţa HDMI conectează laptopul la un TV cu diagonală mare. 

Gaming pentru dimensiunea a treia

Faţă de specificaţiile anterioare, Qosmio X770 3D oferă un ecran de 43,9 cm (17,3 inch) Full HD 3D, compatibil cu tehnologia NVIDIA 3D Vision, care permite utilizatorilor să obţină o imagine 3D prin intermediul ochelarilor active shutter.

Datorită timpului de răspuns de numai 5 ms, ecranul reproduce uniform scenele de acţiune, fără umbre. Webcam-ul 3D integrat oferă două lentile pentru realizarea de conferinţe video 3D şi pentru suprinderea instantaneelor 3D. Cele două modele Qosmio au difuzoare stereo şi un subwoofer puterninic harman/kardon.

Aspect sportiv

Sunt modele elegante, cu carcasă neagră texturată, cu detalii metalice şi accente roşii, combinate cu tastatura iluminată roşie care oferă şi keypad numeric. Cele şapte comenzi tactile oferă acces direct la aplicaţiile şi setările folosite frecvent şi subliniază încă o dată simplitatea de folosire.

Puterea de calcul recomandă sistemele pentru conversia conţinutului 2D în 3D, în special pentru filmele stocate pe DVD-uri. Acestea susţin streaming-ul filmelor 3D prin interfaţa HDMI către televizoare 3D. În cazul modelului Qosmio X770 3D, suportul pentru NVIDIA 3DTV Play foloseşte puterea de calcul a unităţii GPU pentru conversia diferitelor jocuri de PC în format 3D şi pentru redarea lor pe un televizor 3D conectat.