Topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood

Topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood

Topul Forbes al actorilor care s-au bucurat de cele mai mari câştiguri în perioada mai 2011 - mai 2012 a fost dat publicităţii recent. În fruntea lui se află actorul Tom Cruise, mai bogat în ultimul an cu 75 de milioane de dolari.

Starul din "Misiune imposibilă" a reuşit astfel să îl detroneze pe nu mai puţin celebrul  Leonardo DiCaprio, care anul acesta a ocupat poziţia secundă, alături de actorul de comedie Adam Sandler. Fiecare a câştigat, potrivit Forbes, câte 37 de milioane de dolari. Deşi unii îl acuză că îşi pierde talentul în rolurile de comedie, Sandler este unul dintre răsfăţaţii Hollywood-ului, iar maniera sa interpretativă a făcut dintr-un film uşurel precum "Jack şi Jill", un succes de box office. Filmul a adus încasări de peste 150 de milioane de dolari în întreaga lume.

Printre primii zece cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood se află şi Johnny Depp, Will Smith sau Sacha Baron Cohen, iar clasamentul integral arată astfel:

1. Tom Cruise —75 milioane $ 2. Leonardo DiCaprio —37 milioane $ 3. Adam Sandler —37 milioane $ 4. Dwayne Johnson —36 milioane $ 5. Ben Stiller —33 milioane $ 6. Johnny Depp şi Sacha Baron Cohen —30 milioane $ 8. Will Smith —30 milioane $ 9. Mark Wahlberg —27 milioane $ 10. Robert Pattinson şi Taylor Lautner —26.5 milioane $

Ne puteți urmări și pe Google News

Luna trecută, Forbes a mai dat publicităţii un top al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood. În frunte s-a aflat vedeta seriei cu vampiri "Amurg", Kristen Stewart, cu un câştig în ultimul an de 34,5 milioane de dolari.