Banii astfel rezultati si investitiile ulterioare ale olandezilor ar urma sa fie folositi pentru asigurarea unui ritm de dezvoltare accelerat: deschiderea a 30 de magazine, consolidand astfel pozitia de lider in domeniul comertului cu imbracaminte de dama din Romania pentru segmentul de varsta 20-30 ani si listarea la Bursa.

Inainte de incheierea tranzactiei, actionarii principali ai companiei erau Rares Jianu, cu 60% din actiuni, si Iulia Stoica, cu o participatie de 39,94%, potrivit datelor Registrului Comertului. „Actionarii fondatori ai firmei vor pastra controlul printr-un holding care controleaza 51% din TinaR”, a declarat Rares Jianu, directorul general al companiei.

Tranzactia evalueaza compania la 6,1 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al TinaR. Reteaua de magazine a anuntat in luna februarie ca mizeaza in acest an pe cresterea cifrei de afaceri la sase milioane de euro, de la patru milioane de euro in 2006, pe fondul deschiderii de noi magazine.

Proprietarii TinaR au fost asistati de casa de avocatura Tuca, Zbarcea&Asociatii si de casa de brokeraj HTI Valori Mobiliare. Fondul Middle Europe Opportunity Fund II N.V., administrat de Middle Europe Investment, va face infuzia de capital. MEI este o companie olandeza independenta de administrare a investitiilor, cu o activitate orientata in principal pe Europa Centrala si de Est.