„Mai pregătim un transfer important zilele următoare”, anunța vineri Daniel Stanciu, oficial la echipa de fotbal Poli Timișoara, după ce tocmai îl cedase pe portarul Costel Pantilimon la Manchester City.
Lovitura căreia i s-a făcut reclamă este tocmai cedarea atacantului Dorin Goga la Benfica Lisabona, în contul unei datorii de 1,3 milioane de euro pentru Laszlo Sepsi, fundaș stânga adus de la lusitani și aflat în continuare în lotul bănățenilor.
„Poetul” a fost dorit și de forțele Capitalei (Steaua și Dinamo), dar și de FC Vaslui și de Astra Ploiești, numai că patronul Marian Iancu le-a tăiat tuturor macaroana. „Nu este pentru voi. Are pretenții salariale prea mari pentru România. Îl dau afară”, susține miliardarul Ion Niculae, de la Astra, că i-ar fi transmis „Elefantul”.
Scopul conducătorilor de la Timișoara este să cedeze toți fotbaliștii cu nume, nu să-i păstreze pentru a forma o echipă competitivă în perspectiva promovării. Timișoara a fost retrogradată după scandalul licențelor, existând bănuieli că a fost sabotată din interior chiar de Marian Iancu și de oamenii lui.