Tiberiu Iacob – Ridzi renunţă la funcţiile din PDL

Tiberiu Iacob – Ridzi renunţă la funcţiile din PDL

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi a anunţat astăzi că demisionează din toate funcţiile politice pe care le deţine în PDL şi că rămâne simplu membru al partidului.

Monica Iacob – Ridzi deţinea postul de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Hunedoara şi era liderul organizaţiei din Petroşani.

Supărat că partidul nu i-a apărat soţia

"În urmă cu 17 ani, când am intrat în viaţa politică împreună cu soţia mea mi-am imaginat că într-un partid precum PDL suntem ca o mare familie. Întotdeauna am pus pe primul plan al vieţii mele munca de partid sacrificând de nenumărate ori viaţa de familie. În toţi aceşti ani am fost alături de PDL şi la bine, dar mai ales la greu. Am trecut prin campanii electorale deosebit de grele atât în petroşani cât şi peste tot în Valea Jiului şi judeţul Hunedoara. Din 2007 am adus PDL trei mandate de primar, obţinând o medie de voturi peste media generală a partidului. Din păcate am simţit în ultimii ani tot mai des anumite rezerve ale partidului faţă de mine, faţă de rezultatele mele politice şi faţă de comunitatea pe care o reprezint. Nu am abandonat familia PDL nici atunci când acei care ştiau că soţia mea este o victimă a unei făcături josnice, în loc să ia atitudinea normală şi morală a unui partid cu ţinută căutau să o dea la o parte din viaţa politică. Din cauza acestor motive am luat decizia de a renunţa la toate funcţiile mele politice din PDL. Le mulţumesc însă tuturor militanţilor acestui partid şi numeroşilor cetăţeni ai municipiului Ptroşani, ai Văii Jiului şi judeţului Hunedoara care în mod personal sau în mod public mi-au demonstrat că fac parte din marea familie a oamenilor de omenie", a declarat Tiberiu Iacob - Ridzi.

Ne puteți urmări și pe Google News