Evenimentul Zilei > Actualitate > The Guardian: „Meciul cu Steaua, o plimbare lejeră pentru Liverpool”
The Guardian: „Meciul cu Steaua, o plimbare lejeră pentru Liverpool”

The Guardian: „Meciul cu Steaua, o plimbare lejeră pentru Liverpool”

Presa engleză laudă jocul făcut aseară de FC Liverpool, care s-a impus cu scorul de 4-1, în faţa Stelei, pe Anfield Road, în primul meci al Grupei K din Liga Europa.

 "După o plimbare lejeră făcută în faţa oaspeţilor din România, Roy Hodgson a ajuns la cel de-al cincilea succes consecutiv în cupele europene – un record pentru Liverpool şi un antrenament perfect pentru "cormorani" înaintea derby-ului cu Manchester United de pe Old Trafford", a scris publicaţia britanică "The Guardian".

"După ce, în prima repriză, evoluţia lui Liverpool a fost lipsită de ritm şi coeziune, cauza oamenilor lui Hodgson a fost ajutată mult de un adversar atât de dezechilibrat ca Steaua", continuă jurnaliştii din Insulă, adăugând că "oaspeţii au avut un joc din ce în ce mai şters pe măsură ce meciul a avansat".

"Nu contează că tabela de marcaj o flatează pe Liverpool. Nu contează că o echipă bună ca Steaua Bucureşti a găsit multe spaţii în defensiva gazdelor. Meciul de aseară a fost o victorie importantă pentru Liverpool, care risipeşte dubiile suporterilor după un început mai slab de sezon", anunţă "The Telegraph", menţionând că recorile stabilite aseară de Roy Hodgson şi de Joe Cole (cel mai rapid gol din istoria participărilor clubului în cupele europene) sunt un semn că "oamenii noi îşi pun amprenta asupra grupării de pe Anfield".

Site-ul "BBC" menţionează că "promisiunile ofenisve ale lui Ilie Dumitrescu au fost respectate pe Anfield şi, cu toate că Steaua nu s-a aruncat în atac, românii au avut multe şanse de a marca".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: