de"0726363403 Acesta e numărul de la care am primit şi eu spam uselist cu «Vara nu dorm". Am dat un reply cu o înjurătură (rar mi se întâmplă). Nu se poate transmite. Am sunat la numărul respectiv şi le-am repetat înjurătura pe robot. De anchetat cu plangere penală: de ce operatorul de telefonie mobilă livreaza nr private. Cine plateşte aceste campanii infecte?", a scris Teodor Baconschi.

În reţelele de telefonie mobilă au fost şi sunt în continuare trimise mesaje ce îi îndeamnă pe cetăţeni să meargă la vot. "Eu vara nu dorm. Pe 29 n-am somn. La referendum votez, pentru că eu chiar contez. Eu vara nu dorm", este unul dintre mesajele transmise.
Un cititor ne-a semnalat la redacţie că a primit un alt mesaj, transmis prin Vodafone: "Nu puteţi boicota cât putem noi vota. Hai la vot!".
CITIŢI ŞI:

  • Dăm 10.000 de euro! Stai cu ochii pe fraude
  • USL pregăteşte o mineriadă la Vila Dante în ziua referendumului. Vanghelie îşi activează combatanţii la "Ziua porţilor deschise". Serviciile secrete sunt în alertă
  • DE CE NU MERG LA REFERENDUM. Mircea Mihăieş: Referendumul nu e ceva obligatoriu
  • DE CE NU MERG LA REFERENDUM. Ion Cristoiu: “Premierul a îndemnat, în chip iresponsabil, la fraudarea referendumului în favoarea USL”